Posted in Commentary, Music

[MV] Aku Cinta Dia – Gita Gutawa


Another recycle song sung by Gita Gutawa…

Lagunya catchy banget dan serasa baru…
Ditambah lagi lagu ini typical Gita banget dengan high notes dan falsettonya…
(LOVE the high notes at the end of the song!!)

Videonya sedikit laen dari MV indo lainnya.
It is young, fresh, cute, colorful, cheerful, and totally enjoyable.
Tipenya anak muda banget yg lagi dimabuk asmara,,;p
ditambah lagi model viclip co-nya imut dan cakep pula!! hahaha

Ga bosen-bosen ngulang lagu ini berulang kali… Ga tau udah berapa kali nge-replay viclip and lagunya… Sampe-sampe ini lagu bener-bener stuck in my head!! Ga tau entah karena lagunya yg catchy ato MV-nya yg lovable ditambah tuh cowok yg likable bangett… lols

enjoy~~

Advertisements

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s